Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ομπάμα είδε live τον θάνατο του Μπιν Λάντεν!


  Σε ζωντανή σύνδεση παρακολουθούσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την στρατιωτική επιχείρηση που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, Οσάμα μπιν Λάντεν.

  Μέσω μίας κάμερας που είχε τοποθετηθεί στο κράνος ενός στρατιώτη που συμμετείχε στη επιχείρηση ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολούθησε ζωντανά, στο γραφείο του στο Λευκό Οίκο, να πυροβολούν τον Νούμερο Ένα τρομοκράτη στο αριστερό μάτι! Στη συνέχεια οι στρατιώτες πυροβόλησαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και στο στήθος για να σιγουρευτούν ότι είναι νεκρός.

Θρίλερ με τη σωρό του
 Η σορός του Μπιν Λάντεν, που ήταν στα χέρια των αμερικανικών δυνάμεων, μεταφέρθηκε στο Αφγανιστάν και ρίχθηκε σε άγνωστο σημείο στη θάλασσα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση των New York Times και τα δίκτυα CNN και MSNBC. Σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, «το σώμα του Μπιν Λάντεν ρίχτηκε στη θάλασσα, επειδή θέλαμε να αποφύγουμε να γίνει ο τάφος του τόπος λατρείας».

   Ανώτερος αξιωματούχος των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών δήλωσε ότι το τεστ DNA στη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν έδειξαν μια σχεδόν κατά 100% ταύτιση με τους συγγενείς του (τη νεκρή αδερφή του).
"Αν υπάρχουν φωτογραφίες Οσάμα Μπιν Λάντεν θα πρέπει να δημοσιευθούν"

  Η αμερικανική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι υπάρχουν φωτογραφίες- ντοκουμέντα του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν! "Αν υπάρχουν οφείλουν να δημοσιευθούν δίκην τεκμηρίων για την παγκόσμια κοινή γνώμη", απαιτούν πολλοί αμερικανοί κοινοβουλευτικοί.

  «Φρονώ πως σε μία δεδομένη στιγμή, οι φωτογραφίες με τη σορό του θα πρέπει να δημοσιευθούν, δεν γνωρίζω πότε, αλλά πιστεύω πως αυτό ��α γίνει και πως θα πρέπει να το κάνουμε», τόνισε ο Γερουσιαστής Καρλ Λεβίν, που προεδρεύει στην επιτροπή Αμύνης.

  Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος συνάδελφός του Τζο Λίμπερμαν, επικεφαλής της επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας, τόνισε πως «θα ήταν απαραίτητο να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες προκειμένου να διαψευσθεί κάθε υποψία ότι αυτό αποτελεί έναν δόλο της αμερικανικής κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...